O nama

Graditeljski div osnovan 1946. godine 70 godina postojanja

Specijalizovani za više delatnosti

Zagorje - Tehnobeton d.d. priprema i razvija različite projekte visokogradnje i niskogradnje za potrebe razvoja korporacije, za potrebe tržišta i za potrebe naručilaca. Primarna delatnost Zagorje – Tehnobetona d.d. je visokogradnja gde je postignuta zavidna saradnja sa domaćim i stranim investitorima, stoga uz velike trgovinske centre, industrijske građevine i poslovne objekte Zagorje - Tehnobeton d.d. gradi i usavršilo se u izgradnji velikih stambenih naselja, hotelskih kompleksa, sportskih građevina, škola, vrtića, objekata raznih namena, a i rekonstrukcija i dogradnja zauzimaju veliki udeo u delovanju. Objekti se grade do potpune funkcionalnosti gde se uz građevinske radove odrađuju i koordiniraju zanatski i instalaterki radovi kao i radovi na uređenju okoline.

Neki od značajnijih velikih projekata su: trgovinski centar Garden Mall Zagreb, kliničko bolnički centar Split, hotel Lav Split, Gradska sportska hala Varaždin, stambeno naselje POS Varaždin, stambeno naselje POS Zagreb - Sesvete, trgovinski centar Avenue Mall Osijek, City centar one Split, trgovinski centar Lumini Varaždin, trgovinski centar Roses fashion outlet Sv.Križ Začretje, poslovna zgrada Almeria Zagreb, Rockwool Potpićani – Istra, klinika za ženske bolesti i porodilište Split, KB Rebro Zagreb, Radin Sv.Nedjelja, Poslovni park Sv. Nedelja, fudbalski stadion Pula, dogradnja aerodroma Split i Zadar.

Kvalitet i obim posla spomenutih objekata potvrđuju i visoka ulaganja u njih. Perspektivnost Društva prepoznala je i Vlada Republike Hrvatske što je rezultovalo kontinuiranom saradnjom na projektima izgradnje autoputeva, škola, bolnica i elektrodistributivnog sistema, od kojih su neki realizovani po modelu javno - privatnog partnerstva.
U niskogradnji je takođe postignut veliki uspeh. Zagorje - Tehnobeton d.d. u konzorcijumu s ostalim vodećim građevinskim kompanijama ali i samostalno, izgradilo je velik deo hrvatskih autoputeva, uglavnom vijadukte, mostove, nadvožnjake, podvožnjake i propuste.

Zagorje - Tehnobeton d.d. proizvodi i prodaje:

- armirano betonske prefabrikate za gradnju objekata visokogradnje, montažnih hala i objekata niskogradnje (armirano betonski klasični elementi – stubovi, međuspratne i krovne grede, krovni nosači, međuspratne ploče, fasadni elementi i armirano betonske prednapregnute međuspratne ploče, nosači za mostove),
- elektroprogram (armirano betonski centrifugirani stubovi i betonska kućišta),
- betonsku masu (građevinskom mehanizacijom olakšava i ubrzava poslovanje kao i praćenje svih drugih delatnosti), sve stacionarne betonare godišnje proizvedu 200.000 m³ betona, a u mobilnim pogonima za proizvodnju betona proizvede se 80.000 m³ betona godišnje,
- raznovrsni asortiman betonske galanterije (betonske kocke raznih dimenzija, boja i oblika, ploče, ivičnjaci, kanalice, betonske cevi, poklopci, vinogradski stubovi i betonski blokovi).
Pojektni biro, unutar Zagorje - Tehnobetona d.d., zapošljava 15 stručnjaka koji rade na izradi projektne dokumentacije za potrebe sistema ali i za tržište (počevši od idejnih pa do izvođačkih projekata uz pružanje usluga nadzora).

Društvo Zagorje - Tehnobeton d.d. priprema i razvija različite projekte visokogradnje i niskogradnje za potrebe razvoja korporacije, za potrebe tržišta (stanovi, poslovni prostori, apartmani), za poznate naručioce (sve vrste objekata od kupovine nekretnina, preko projektovanja i građenja do upisa gotovih objekata u zemljišne knjige i katastar).
Zagorje - Tehnobeton d.d. vrši usluge prodaje nekretnina i izgrađenih prostora, useljenja i preuzimanja objekata, s praćenjem istih do isteka garantnog roka. Za poznate naručioce kreira se i prilagođava način i tok realizacije, prema njihovim potrebama.
Kompanija je aktivna i u širenju poslovanja u inostranstvu
Konkurentnost Zagorje - Tehnobetona d.d. proizašla je međuostalim i iz velikog iskustva u radu sa stranim investitorima i partnerima koja se pokazuje u dostizanju internacionalnih standarda u ugovaranju, vođenju i tehnologiji izgradnje objekata. Takvom konkurentnošću Društvo održava najviše globalne standarde u izgradnji, pa će ulazak u EU biti novi izazov ali i prilika za susret sa novim investitorima i partenrima na novim građevinskim poduhvatima.