Početna

Graditeljski div osnovan 1946. godine 70 godina postojanja

Tradicija, kvalitet, ugled

Vrednosti kompanije zasnovane su na tradiciji, kvalitetu i ugledu, kao i na kulturi organizacije koju stavramo generacijama. Stav poslovanja jasno je izražen  kroz naš slogan „sigurna linija susreta“, koji je rezultat ostvarenja zajedničkih poslovnih ideja i snova kako naših poštovanih investitora, kupaca i poslovnih partenera tako i nas samih. Praktikujemo  svoju viziju i misiju. Sposobni smo i stručni u izvršavanju komplikovanih  zadataka, završavamo projekte na vreme i do potpune funkcionalnosti. Preuzimamo odgovornost za sve aktivnosti koje su u domenu naših delatnosti, a sve aktivnosti kako nacionalne tako i internacionalne, koordiniramo iz glavne uprave u Varaždinu, RH.

Spremno odgovoramo svim zahtevima tržišta, kroz ponudu naših proizvoda i usluga. Radimo na jačanju konkurentskih prednosti kroz ulaganja u ljudske i materijalne resurse, a sve radi uspešnijeg ispunjenja naših ugovornih obaveza. Svoj održivi razvoj vidimo kroz stalnu i efikasni vid zaštite i očuvanja prostora i okoline. Na tragu “sigurne linije susreta” ostvarujemo potpuno zadovoljstvo investitora, kupaca, poslovnih partnera i naših zaposlenih kroz realizaciju građevinskih poduhvata, ponudu sopstvenih usluga i paletu proizvoda, uz poštovanje zakonskih i drugih propisa u okolini, te stalno razvijamo svest radnika po pitanju zaštite okoline. Sigurna linija susreta bila je i ostaje nit vodilja, a podrazumeva efikasno poslovanje našeg kolektiva. Gradimo i ostvarujemo prilike iz snova; neslomljiva pod pritiskom vremena. Kroz sponzorstvo sporta, kulturnih događanja, kao i podršku raznim društvima i udruženjima humanitarnog karaktera, kao i angažman oko buđenja svesti o očuvanju okoline, trudimo se biti zagovornici ideje koje za cilj ima napredak i povećanje kvaliteta života; jer niko ne može učiniti sve ali svako može učiniti nešto.
Svojom poslovnom politikom želimo biti visoko konkurentni na evropskom tržištu, a sarađujući s kompanijama iz EU i gradeći za investitore iz EU imamo priliku uvideti moguće sopstvene nedostatke ali i svoje prednosti.